Shneta


Si ndikon larja e dhëmbëve tek kanceri i ezofagut

Studiuesit në Qendrën e Kancerit Perlmutter të NYU Langone Health raportojnë se të paktën tre lloje bakteresh në gojë mund të rrisin ose ulin rrezikun e zhvillimit të kancerit të ezofagut. Një analizë e veçantë…


No Image

Cilat janë efektet e bukës së bardhë në organizëm

Çdo zgjedhje që një konsumator bën ka një ndikim të menjëhershëm në trupin e tij.Shqiptarët janë ndër konsumatorët më të mëdhenj të bukës. Madje kur vjen koha të hamë drekë ose darkë, jemi ndër të…


No Image

A të lë kafja pa gjumë? Zbuloni të vërtetat

Gjumi është një proces që ndikohet nga shumë faktorë të brendshëm dhe të jashtëm. Kafeina është një prej këtyre faktorëve. Të dhënat shkencore thonë se sasia ditore e kafeinës ka një rol të rëndësishëm në…