Vrasje dhe shfrytëzim prostitucioni, Apeli rrëzon kërkesën e 42-vjeçarit të arrestuar

TIRANË- Gjykata e Apelit ka rrëzuar kërkesën për masë më të lehtë të Kujtim Spahos, pasi Gjykata e Shkallës së Parë më 8 mars të këtij viti i caktoi masën arrest me burg. Ai u arrestua pasi ishte në kërkim nga shteti italian për 3 akuza.

JuSugjerojmë
IKP ankimon gjyqtaren e apelit të Tiranës, Elona Toron: Hetim jo i plotë administrativ
19 organizata letër ILD-së: Të hetohen 4 gjyqtarët e prokurorja Kombi. Lanë në burg një të dyshuar për vjedhjen e 1, 200 Lekëve, i cili vrau veten
42-vjeçari akuzohet për ‘Shfrytëzim prostitucioni’, ‘Plagosje e lehtë’ si dhe për ‘Vrasje’. Në kërkesën që ka bërë, ai kërkonte ndryshimin e vendimit të Gjykatës së Shkallës së Parë dhe caktimin e një mase më të lehtë.

Por gjyqtarja e Apelit Elona Toro vendosi mos të pranonte kërkesën e tij dhe të linte në fuqi vendimin e Shkallës së Parë.

(I.A/dosja.al)