26 vjecarja fluturoi per Turqi dhe beri 4 nderhyrje estetike brenda nje dite. Por shikoni se si e peson

Nena 26 vjecare fluturoi per ne Turqi dhe beri 4 nderhyrje brenda nje dite por thote se ishin dhimbje me te forta se lindja e nje femije

Gruaja e re nga Australia shkoi ne Turqi dhe iu nenshtrua 4 nderhyrjeve plastike perfshire ketu modelim barku, ngritjen e gjoksit, ngritjen e te pasmeve dhe heqjen e dhjamit ne te gjithe trupin.

26 vjecare tregon dhimbjet qe perjetoi pas ketyre nderhyrjeve dhe 3 qetesues te forte si morfina nuk e qetesonin dot.

Ajo pagoi 10,520 paund bashke me fluturimin dhe brenda dites donte te ndryshonte trupin e saj, mirepo u zgjua me dhimbje te tmerrshme qe nuk mund te qetesoheshin asesi.

Nena e re thote se ajo i kerkoi te 4 nderhyrjet brenda nje dite sepse donte te kthehej shpejt tek djali i saj ne shtepi.
Tashme edhe pse pjesa me e veshtire kaloi, Nena 26 vjece kerkon te parandaloje qe ngjarje me te keqija te ndodhin por e vetmja menyre eshte qe para se te shkojne per nderhyje te pyesin mire per rreziqet dhe te kerkojne qetesues nese nuk e durojne dot dhimbjen. shiko.news