Bora Zemani në pritje të ëmbël?!

Bora Zemani padyshim është ndër moderatoret më të komentuara në media rozë si për jetën private por edhe atë publike.

Ajo së fundmi ka ndarë disa imazhe të reja në Instagram nga koncerti i Alban Skenderaj.

Promoted content
recommended by

ZESTRADAR
Melania Trump’s Jaw-Dropping Style Choices
LEARN MORE
Një video e saj dhe Donaldit në atë koncert po bënë gjiron e rrjetit, shkruan Kosovarja.

Moderatorja duket me bark të rrumbullakosur përkrah dashurisë së saj, por si qëndron e vërteta Bora ende nuk ka deklaruar asgjë.