Burrë dhe grua rrahen mes vete, të dy marrin trajtim mjekësor

Një rast i dhunës në familje ka ndodhur në Pejë, ku një mashkull dhe një grua janë rrahur mes vete.

Të dy këta pas arrestimit janë dërguar në mbajtje, por fillimisht të dy kanë marrë trajtim mjekësor.

Kjo u bë e ditur në njoftimin e Policisë së Kosovës.