Edona James flet e emocionuar: Nëse do të lindja edhe njëherë, do të doja të lindja në trupin tim

Finalistja e edicionit të dytë të Big Brother VIP Kosova, Edona James është emocionuar teksa ka folur për jetën e saj.

Ajo ka thënë se nëse do të kishte mundësinë të lindte edhe njëherë, siç u shpreh ajo, do të donte të lindte në trupin e saj, pra si një grua.

“Unë besoj që kisha me qenë me e kujdesshme për njerëz të tjerë dhe të tjerat i kisha bërë siç i kamë bërë, sepse unë besoj që zemrën e bardhë e kam pasur gjithmonë”.

“Të kisha lindur edhe njëherë, kisha thënë lindëm në trupin tim, ashtu siç e kam kokën, jo me hjek shumë. Ende ka njerëz që nuk mund ta kuptojnë çka je ti, por unë jam mësuar se s’do të më dojë çdokush”, është shprehur ajo.