Enca me një kërkesë të çuditshme: Më duhet sot djali më seksi shqiptar

Këngëtarja Enca mëngjesin e sotëm ka pasur një kërkesë të çuditshme.

‘’Kush është djali më seksi shqiptar, kam nevojë për të sot’’, ka shkruar këngëtarja në Instagram.

Enca nuk ka treguar arsyen por mendohet të jetë për ndonjë videoklip, pasi disa ditë më parë ajo tha se është duke punuar në një projekt muzikor.

Qe sa kohë Enca ka lënë anash muzikën, duke iu përkushtuar jetës private dhe dashurisë.