I riu vuri dhembet ne Turqi shikoni sa keq qe i duken si nje peshkaqen

Një model ka lëshuar një paralajmërim serioz për britanikët që mendojnë të largohen jashtë vendit për të vendosur dhembet ne Turqi pasi trajtimi i tij dentar shkoi tmerrësisht keq.

Ai udhëtoi në Stamboll, Turqi, ku pagoi 3000 £ për dhembet e tij te ri .

Fillimisht, 22-vjeçari ishte i kënaqur me rezultatet, por disa muaj më vonë, ai pësoi “frymëmarrje të tmerrshme” dhe gjakderdhje dhe rezervoi një takim urgjent me dentistin .