Ja dhurata që i dha Rama Melonit në fund të vizitës?

Kryeministrja italiane, Georgia Meloni, zhvilloi ditën e sotme një vizitë zyrtare në vendin tonë.

Meloni së bashku me Ramën, vizituan dy zonat e Lezhës, Gjadër dhe Shëngjin, ku pritet të ndërtohen dhe dy qendrat e emigrantëve, që do të vinën ën vendin tonë, në kuadër të marrëveshjes së lidhur mes dy vendeve.

Gjatë vizitës, pati një konferencë të përbashkët për shtyp me kryeministrin Edi Rama, e cila u pasua nga një takim privat mes homologëve. Mësohet se mes diskutimeve, Rama i ka dhuruar Melonit edhe librin e tij “Kurbani”.