Këmbimi valutor 4 qershor 2024/ Paundi britanik në minimumin historik

Sot, më 4 qershor 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 91.9 lekë dhe shitet 92.9 lekë.

Euro sot blihet me 100 lekë, ndërsa në shitje me 100.7 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 116.9 lekë dhe shitet me 117.9 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 101.7 lekë, në shitje me 102.7 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.3 lekë dhe në shitje me 68.5 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: