Massimiliano jep një mesazh për Shqiptarët, kush dhe çfarë i shkruan vallë?

Që prej hyrjes së Heidit në ‘BBV3’ një vëmendje të gjerë ka marrë dhe raporti që ajo krijoi me 47-vjeçarin Massimiliano Varrese në ‘Grande Fratello’.

Rikujtojmë që pak ditë më parë, Massimiliano i ka bërë follow produksionit madje kërkoi që të hynte në shtëpinë e ‘BB’ për të treguar të vërtetën e tij.

Meritoni “mbron” Romeon nga Heidi: Uroj të mos jetë duke…
E ndërsa pak orë më parë nëpërmjet një postimi në llogarinë personale të Instagramit ai falenderon të gjithë njerëzit nga Shqipëria që i kanë dërguar mesazhe.

“Falenderoj sinqerisht të gjithë njerëzit që më shkruajnë me shumë dashuri këto ditë nga Shqipëria”– shkruan ai.

Kush dhe çfarë i shkruan vallë?