“M**turbohu, duket që ke nevojë! S’ma han fare…”- Plas keq mes dy aktorëve, Jul Deda-Egla Cenos: Gare! I ke degjeneruar të gjithë

Mëngjesi i sotëm ka nisur me debat mes dy aktorëve, Julian Deda dhe Egla Ceno.

Kjo e fundit i tha konkurrentit se ai e ka ofenduar duke i thënë që të masturbohet dhe disa fjalë të tjera.

Juli u shpreh se edhe Egla e ka ofenduar atë duke e quajtur “këllëf”, megjithse sipas aktores fjala nuk ishte me kuptim të keq por nënkuptonte këllëfin e jastikut.

“Jo moj vajzë. Për çfarë e përdorim këllëfin a e din ti?”, e pyeti Jul ii acaruar, ndërsa shtoi: “Masturbohu në tru”.

“Unë të them masturbohu se duket që ke nevojë”- i tha Egla.

“Kokë ci gare moj gare. Ik moj kokë ci gare. Hajde ta bëjmë lojën kështu”– u shpreh Juli, i cili tha se Egla i ka degjeneruar të gjithë banorët në “BBV” me situatat e stisura nga aktorja dhe pastaj sipas tij, ajo ka bërë si e lënduara.

“As s’më han…”– i tha aktorja, duke vazhduar debatin.

Pjesë nga debati:

Egla Ceno: Ke dridhur zinxhirin për 3 muaj. Ti je ai sa të ikën të tjerët më ke thënë shurrufull, masturbohu, jazëk të qoftë, më the s’do bësh hajër

Jul Deda: Po ti mua çfarë më ke thënë?

Egla Ceno: Çfarë të kam thënë, ma thuaj

Jul Deda: Të gjitha të zezat. Këllëf

Egla Ceno: Po ta kam thënë se çfarë është këllëfi, është situatë

Jul Deda: Jo moj vajzë, për çfarë e përdorim këllëfin a e din ti?

Egla Ceno: Unë mbaj përgjegjësi për atë që them

Jul Deda:Aaaa! Ok edhe un të them masturbohu në tru

Egla Ceno: Unë të them masturbohu se duket që ke nevojë

Jul Deda: Kokë ci gare moj gare. Ik moj kokë ci gare. Hajde ta bëjmë lojën kështu

Egla Ceno: Mbaj përgjegjësi për çfarë them dhe jo për çfarë mendon ti

Jul Deda: Nuk mund të bësh këtu sikur ti je njeriu që i kanë rënë në qafë. Ti i ke degjeneruar me rradhë more njeri

Egla Ceno: Unë mbaj përgjegjësi për çfarë them

Jul Deda:Ti i ke denigruar, i ke sharë më rradhë, t ii ke denigruar me rradhë, i ke përçmuar njerëzit

Egla Ceno: Ti Juli nuk ke gojë të flasësh se je qesharak. Pasi më cenove në moral doje të më cenoje si grua e pisët.

Jul Deda: Ti s’do të bësh muhabet se unë e kam gjetur të vërtetën, ti rri gjithë ditën duke u viktimizuar dhe u thua njerëzve “unë skam bërë asgjë, kam reaguar se më kanë bërë mua

Egla Ceno:As s’më han… As s’më han veshi.

Jul Deda: Ti i ke stisur situatat

Egla Ceno: Ti je mashtrues