Para dhe pas operacionit, si janë transformuar disa nga vipat shqiptarë

Ndryshimet janë prezente gjithmonë, por ndërhyrjet estetike këto ndryshime i kanë bërë ende më të dukshme.

Ndoshta i keni harruar, por fytyrat publike nuk janë dukur kështu gjithmonë. Disa per qejf e disa për të shuar komplekset e tyre por personazhet e showbizit shumë shpesh nuk pranojnë të kenë ndërhyrje estetike.

Alketa Vejsiu, Sara Hoxha, Gerta Ismaili, Bora Zemani, Xhensila Myrtezaj janë vetëm disa nga artistet që kanë reflektuar ndryshime drastike para dhe pas. Shfletoni galerinë për t’i parë të gjitha…