Përfundon marshi i Paradës së Krenarisë

Ka përfunduar “Parada e Krenarisë”, e cila nisi nga sheshi “Skënderbeu” dhe vazhdoi deri te Biblioteka Kombëtare.

Në këtë paradë morën pjesë figura të larta politike, të prirë nga kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, i cili ishte bashkë me ministrat e tij. Pjesëmarrësit e kësaj parade pritet që të marrin pjesë në koncertin i cili i dedikohet komunitetit LGBTIQ+ që do të zhvillohet tek Bibloteka Kombëtare.

Motoja e kësaj paradite ishte “Kemi qenë dhe do t’jemi”