Përkrah njëri-tjetrit, Luizi dhe Kiara japin lajmin e shumëpritur

Luizi dhe Kiara, çiftit më i komentuar i momentit, kanë publikuar disa imazhe të reja.

Të përqafuar dhe të lumutur përkrah njëri tjetrit, Luizi jep lajmin e shumëpritur për ndjekësit.

Ai ka shkruar poshtë fotos: “Edhe pak…”

Mesa duket pritjes së ëmbël po i vjen fundi….