Robert Berisha: Më kanë thënë se duhet t’i falënderohem Norës për famën, por kur kam dalë unë në skenë – ajo ….

Në një intervistë të sinqertë në emisionin “Cherry on Top” me moderatoren Bora Zemani, këngëtari i njohur Robert Berisha ka folur rreth disa prej deklaratave të tij që kanë shkaktuar zhurmë në skenën muzikore dhe mediatike.

Njëra prej tyre ka qenë komenti i bujshëm kundrejt këngëtares Xhensila Myrtezaj, ku ai sugjeroi se popullariteti i saj ishte ndikuar nga lidhja me aktorin dhe komedianin Bes Kallaku.

Berisha pohoi se komenti i tij nuk ishte i qëllimshëm dhe se ai nuk e kishte për qëllim të merrte vëmendje, duke pranuar në të njëjtën kohë talentin dhe suksesin e Xhensilës si artiste. “Nuk kam nevojë për atë lloj fame, unë e bëj pa qëllim”, tha Roberti, dhe vijoi me një ton falënderimi,

“Nëse jam gabim kërkoj falje një mijë herë…Xhensila është një këngëtare shumë e mirë dhe bukuroshe dhe nuk është rastësisht këtu ku është”.