Zgjidhet lideri i ri i shtëpisë, ka një avantazh shumë të rëndësishëm dhe që lidhet me finalen

Zgjidhet lideri shtëpisë.

Publiku ka vendosur që lider të jetë Egla.

Si lidere Egla do të dërgojë në televotim pa përfshirë veten, dy banorë të cilët do t’i përballë për të shkuar në finale.

Ai që ka më shumë vota shkon në finale, ndërsa tjetri do të jetë në nominim të vazhdueshëm deri sa publiku të vendosë ta mbajë ose jo në shtëpi.