Debat i ashpër mes Eglës dhe Françeskës: Ke ngelur me trauma, kur të dalësh shko te një specialist…

Egla Ceno dhe Françeska Murati kanë debatuar ashpër me njëra-tjetrën në shtëpinë e “Big Brother VIP3”.

Aktorja i tha modeles se ajo po e bullizon, ndërsa i kujtoi ditën kur Françeska i ka future asaj zogjtë në shtrat.

“Ti më the mua fluturo me presh, dhe unë të dhashë një gjë që fluturon” , tha banorja.

Nga ana tjetër Egla u shpreh se Françeska sapo të dalë nga shtëpia duhet të kërkojë ndihmën e një specialist sepse sipas saj banorja është me trauma nga bullizmi që të tjerët i kanë bërë më parë dhe tani të njëjtën që tashmë ajo po ia bënë aktores.

“O Zot Egla më çmende, kam nevojë vetëm për ndihmë kundër teje”– iu kthye Françeska, teksa tha se dhurata që i bëri nuk është bullizuese.